1/1

toerisme infos

Dienst voor Toerisme 

coeur de l'ardenne

Vous cherchez des idees de visites ou d'activites pour prolonger votre sejour a la decouverte de notre belle region ? Faites vos recherches et vos reservations en ligne via le moteur de reservation ce-dessous

parc chlorophylle                                              

Dit park staat in het teken van de ontdekking van het bos met zijn de fauna en flora in alle pedagogische, ludieke en artistieke aspecten. Een dertigtal animaties zijn verdeeld over een pad van om en bij de drie kilometer.

 

         Rue des Chasseurs Ardennais 6960 Manhay           +32 (0)84/378 774                    info@parcchlorophylle.com

Manhay History Museum                                              

Een passie voor de Slag om de Ardennen? Breng dan een bezoek aan dit schitterende nieuwe museum in Manhay. Korting voor inwoners van de provincie Luxemburg op vertoon van hun gratis Toerismepas “Je découvre à 2 pas de chez moi”, een actie van de provincie Luxemburg en Idelux.

 

       Voie Habotte 2, 6960 Manhay                                     +32(0)086 43 46 71                           

La Brasserie d'Oster

We laten je graag kennismaken met ons bieruniversum in Oster, in het noorden van de provincie Luxemburg, in de Belgische Ardennen.

In 2014 hebben we een oude boerderij omgebouwd tot micro-brasserie en we brouwen er bieren met gisting op de fles, zonder toevoegingen, met respect voor de ingrediënten.

 

 

 

             Rue de la Clisore 1 6960 Oster                              +32 (0) 471 85 97 03                          eric@brasserieoster.be

Le tramway de l'Aisne

De toeristische tram van de Aisne baat een een authentieke oude Ardense buurttramlijn uit (secundaire spoorweg).

 

De tramway loopt langs een groot stuk van de rivier de Aisne, en laat je de typische fauna en flora van de Ardennen ontdekken.

 

       Rue du Pont d’Erezee 1a B-6997 Erezee                      +32(0)86 477 269                           secretariat@tta.be

Capture.PNG
Trail Series in samenwerking met
logo-srfb-new.png
Ardenne.jpg
Capture.PNG